De 75 jarig viering startte in Gelderland in september 2019. De gemeentes volgden elkaar op en Achterhoek/Liemers zou 29 maart van start gaan. Door de maatregelen van het kabinet rondom het Coronavirus kan geen enkele activiteit doorgaan. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website Gelderland herdenkt. Graag de volgende hashtags gebruiken:

#gelderlandherdenkt #75jaarvrijheid

Naast alle activiteiten die wij als Stichting wilden organiseren hebben we ons ook als doel gesteld om weer wat boekjes uit te geven met diverse onderwerpen maar allen in het kader van 75 bevrijding.

Ondertussen zijn er 3 boekjes door ons uitgegeven: Wim Kemink “Vertel mij wat”; Dina Boomkamp vertelt…. en Voor wie het niet overleefden. Van de laatste is ook een Engelstalige versie uitgegeven; vooral met het oog op de nabestaanden. De boekjes zijn te verkrijgen bij boekhandel Gellekink voor €3,50 per stuk.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze webpagina Projecten (zie onderstaande link)

https://www.stichtingikvraagmeaf.nl/projecten/