Helaas kunnen we niets organiseren in deze lockdown periode. Daarom verwijzen we u graag naar de 4-delige postcast serie gemaakt door de Haagse kunstenaar en docent beeldende kunst Astrid Dekkers ruim achtenzeventig jaar na het verraad van een groep onderduikers in het Korenburgerveen. Een echte aanrader volgens ons!

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hield een groep van bijna 25 joden zich schuil in het Korenburgerveen, een natuurgebied bij Winterswijk. Ze werden verraden en afgevoerd. Slechts enkelen van hen ontsnapten en overleefden de oorlog. Dit is het verhaal van één van de overlevers, Hartog Meijler. Na de oorlog begon Hartog een dansschool in Winterswijk.

Hieronder vind u de link naar de Podcast

https://podcastluisteren.nl/pod/Mensch?fbclid=IwAR078thvsmrtYpFnUBMmMrWKhzabGEOVb_nZGPoVY3ZjPcYhQVVtJSV_2fg