Doetinchem – Jaarlijks organiseren de Dialectkring Achterhook en Liemers, Stichting Vrienden van de Streektaal Lochem en het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers in maart de Waeke van het Achterhookse en Liemerse book. De bedoeling hiervan is aandacht genereren voor álle boeken die enige betrokkenheid hebben met de regio, ongeacht het onderwerp, de vorm of de taal.

In het kader van dit project hebben Bert Smeenk van Stichting “Ik vraag me af…” en videograaf Jahra Esser de handen ineen geslagen en het onderstaande filmpje opgenomen over het door ons uitgebrachte boekje “Dina Boomkamp vertelt…”. Dit boekje is uitgegeven in een reeks geschreven in het kader van 75 Vrijheid.

Het boekje is te koop in beperkte oplage bij Boekhandel Gellekink in Eibergen.

Nieuwsgierig geworden naar ander werk van videograaf Jahra? Neem eens een kijkje op haar website via onderstaande link

https://www.jahra.nl/